SpaRitual
SpaRitual staat voor een milieubewuste wellness ervaring met ingrediënten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. SpaRitual bestaat uit 3 hoofdlijnen te weten; nagellakken, treatments voor de nagel(riemen) en heerlijke wellnessproducten voor handen, voeten en lichaam. De producten zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke mini wellness thuis.


Het Milieu
Vegan (veganistisch) is het sleutelwoord bij alles wat met SpaRitual te maken heeft. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, schoeisel, medicijnen,cosmetica en andere producten, verkregen via gebruik van welk dier dan ook. In dat opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst. De natuurlijke grondstoffen verhogen tevens de effectiviteit en werkzaamheid. SpaRitual is vrij van kunstmatige kleur en geurstoffen, maken alléén gebruik van organisch materiaal, met behulp van toeleveranciers die hetzelfde productieproces hebben en op de hoogste standaarden produceren.


De filosofie
SpaRitual is gebaseerd op de gedachte dat ieder mens op zekere momenten tijd voor zichzelf moet nemen. Tijd om lichaam en geest zichzelf te laten herstellen en weer in balans te komen. SpaRitual is meer dan alleen maar een merk; Het is een merk met een filosofie; De filosofie van Slow Beauty.


Slow Beauty
In de drukte van alledag, nemen we nauwelijks de tijd om te ontspannen. Slow Beauty is de ervaring van het echt tot rust komen en ontspannen; genieten zonder tijdsdruk of hectiek. Het Slow Beauty concept omvat vier verschillende stadia. Ieder met een eigen kenmerkende geurbeleving en kleurstelling, zodat de Slow Beauty ervaring intens en optimaal beleefd wordt.


Wellness producten
Deze vier stadia van de producten van SpaRitual zijn onder andere gebaseerd op herstel van de energievelden in ons lichaam. Ook wordt er teruggegrepen naar gebruiken die al vele jaren bestaan en energieherstellende kwaliteiten bevatten.  Dit zijn onder andere de Chakratherapie, kleurtherapie en numerologie. Daarnaast gebruikt SpaRitual essentiële oliën om de chakra’s(energiepunten) te helpen activeren en in balans te houden. De aromatherapeutische en helende kwaliteiten van deze plantaardige extracten spreken direct tot de verschillende bewustzijns. Elk SpaRitual wellness verzorgingsproduct bevat een specifieke essentiële olie om een chakra weer in balans te krijgen.


Nagellakken en verzorgingsproducten
Zelfs de  SpaRitual nagellakken kunnen de gemoedstoestand beïnvloeden. Deze zijn zorgvuldig samengesteld op kleurtherapie en numerologie. De nagellakken en verzorgingsproducten voor de nagel (riemen) zijn natuurlijk vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. Heel bijzonder is de ergonomie van de grip van de kwast. SpaRitual heeft goed begrepen wat nodig is voor effectief en efficiënt lakken. De gepatenteerde antislip grip en de natuurlijke ingrediënten van de lakken, maakt SpaRitual lak uniek. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen én zonder verwerking van visschubben.

 

CLOSE YOUR EYES ®
MIND, BODY, SPIRIT: KALMEREND & VERZACHTEND
GEUR: EGYPTISCHE GERANIUM
KLEURPALET: BLAUW, GROEN, PAARS, NEUTRAAL
 
LOOK INSIDE ®
MIND, BODY, SPIRIT: GENEZEND & VERJONGEND
GEUR: INDIASE WIEROOK
KLEURPALET: BRUIN, BESSENKLEUR, GRIJS-GROEN
 
INSTINCTUAL ®
MIND, BODY, SPIRIT: ENERGIEGEVEND & VERWARMEND
GEUR: INDONESISCHE GEMBER
KLEURPALET: ROOD, ORANJE, MAGENTA
 
INFINITELY LOVING ®
MIND, BODY, SPIRIT: STABILISEREND & HERSTELLEND
GEUR: CHINESE JASMIJN
KLEURPALET: PERZIKKLEUR, ROZE, PASTEL, WIT
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram